Menú

Voluntariats de Mitja i Llarga durada

El voluntariat de llarga durada consisteix en la participació en un projecte durant un període d'entre 1 i 12 mesos, en el qual el participant té l'oportunitat d'implicar-se amb més profunditat i adquirir pràctica en les activitats que desenvolupa una organització.

A diferència d'una experiència de voluntariat de més curta durada i puntual com són els camps de treball, en els projectes de llarga durada la participació es fa de forma individual i no en grup, això permet una major implicació i més profund aprenentatge en les tasques que es duen a terme.

Tipologies

MTV (Mid-Term Volunteering)
Són projectes de mitja durada, entre 1 i 3 mesos, amb les dates fixes.
Has de poder participar des del primer fins al darrer dia de projecte.

LTV (Long-Term Volunteering)
Són projectes de llarga durada, entre 3 mesos i un any, amb les dates fixes. Has de poder participar des del primer fins al darrer dia de projecte.

PERMANENT
Són projectes que funcionen de manera permanent. No tenen les dates de participació prefixades i, per tant, són flexibles. Si t'hi vols inscriure, has de fixar-te en si es requereixen un mínim de setmanes o de mesos de participació, així com també si s'indica en quins períodes o dies concrets esperen l'arribada de voluntaris. A la teva inscripció hauràs d'indicar clarament les dates en què vols començar i finalitzar el projecte.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord