Menú

Servei Voluntari Europeu

El SVE ofereix la possibilitat de participar en un projecte de voluntariat durant un període de sis mesos a un any. Això significa col·laborar en una entitat del país d'acollida. En aquest sentit, el SVE és un programa adequat per a joves amb inquietuds per aprendre, participar i que volen tenir una experiència intercultural.

Per participar en un SVE cal tenir entre 18 i 30 anys, no estar treballant i disponibilitat per passar uns mesos en un altre país realitzant un servei, són les condicions que demana el programa. A canvi, ofereix la possibilitat de poder participar en un projecte no lucratiu de tipus social, cultural, mediambiental, esportiu... a més de formar part d'una altra cultura i practicar una llengua estrangera, i viure una experiència de voluntariat intercultural totalment gratuïta.

Per trobar un projecte en un altre país, cal fer-ho amb temps, ja que les persones interessades han de passar per les fases de recerca, selecció de voluntaris i tramitació de la subvenció que garanteixi la participació al SVE de manera gratuïta. Un cop al país d'acollida, cada jove s'implica en el projecte que ha triat i dóna suport a l'entitat que l'acull. A més, viu en la comunitat on es desenvolupa el projecte, en contacte amb la població local. 

Més informació del Programa.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord