Menú

Projecte Antena

El Projecte Antena és una iniciativa de la Regidoria d'Infància i Joventut de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, gestionat des de l'Oficina Jove del Garraf. És un projecte dirigit a joves de secundària i batxillerat, amb la intenció d'oferir-los eines sobre participació dins el centre educatiu i també fora, com a part de la ciutadania activa al municipi.

Aquest curs iniciaven la quarta edició del Projecte Antena i ha estat marcada en el seu desenvolupament per la incorporació d'un nou repte: la realització dels  Pressupostos Participatius Joves (PPJ).

Per primera vegada, els joves de 12 a 16 anys escolaritzats als Centres Educatius de Secundària, podien decidir on invertir 50.000€ per fer una millora a la ciutat. A nivell metodològic es va plantejar que els joves fossin el centre de tot el procés i van ser ells i elles que van fer les propostes, les van dinamitzar i les van votar.

A més, aquest any, es va fer el primer Encuentro Iberopeninsular de Corresponsales Juveniles a Mollina (Màlaga) i sis joves Antenes de Vilanova i la Geltrú, acompanyats per una tècnica i un tècnic de la Regidoria d'Infància i Joventut, van anar com a representants de Catalunya. Durant tres dies, es van trobar amb més de 200 joves de 14 Comunitats Autònomes i de Portugal i van poder compartir les seves experiències com a Corresponsals/Antenes entre ells i amb els 16 Directors/es Generals de Joventut que van ser presents.

 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord