Menú

On buscar feina

La feina de buscar feina requereix d'una tasca activa per part del propi interessat/ada. Tanmateix, hi ha diverses administracions i recursos que us hi poden ajudar. 

Oficina Jove Garraf

A l'Oficina Jove disposem d'ofertes de feina que ens fan arribar empreses i serveis de la comarca, moltes pensades específicament per a joves. A més tenim un recull de les ofertes de feina dels mitjans de comunicació de la comarca i d'altres serveis d'ocupació.

Per fer-vos arribar aquetes ofertes, disposem d'un servei de difusió d'ofertes laborals i ocupacionals, si esteu interessats en inscriure-us, feu clic aquí.

Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC)

La intermediació en el mercat laboral és un servei ofert pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), amb la finalitat de posar en contacte als demandants d'ocupació inscrits a la base de dades del SOC amb aquelles empreses que han presentat ofertes laborals adients al seu perfil professional.

Per inscriure-s'hi cal anar a l'Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) que tinguis més a prop.

Xarxa de Serveis Locals d'ocupació de la Diputació de Barcelona

la seva web podràs consultar les ofertes de feina dels diversos serveis d'ocupació locals de la província de Barcelona, però per inscriure't a les ofertes has d'estar donat d'alta, prèviament, a un d'aquests serveis.

A la comarca trobem l'IMET. Institut Municipal d'Educació i Treball, que té el Club de la feina entre altres serveis per ajudar a afrontar la feina de cercar feina, a la resta de la comarca també hi han serveis a tots els municipis, consulta el llistat.

Treball a l'Administració

Una altra possibilitat són les ofertes de treball que ofereixen les diferents administracions públiques, aquestes ofertes requereixen d'un procés de selecció que es coneix com a oposició, L'Oferta pública dels ajuntaments, consells comarcals, diputacions... es publiquen al DOGC (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya), al BOE (Butlletí Oficial de l'Estat) o al BOP (Butlletí Oficial de la Província). La Diputació de Barcelona té un cercador que facilita l'accés a aquesta informació, consulta'l aquí!

Empreses de treball Temporal

Les ETT posen a disposició d'altres empreses, de manera provisional o transitòria, treballadors que prèviament han contractat i incorporat a la seva plantilla. L'ETT contracta, paga el sou i exerceix el poder disciplinari. L'empresa usuària utilitza els serveis, fixa la feina i exerceix l'autoritat.

Buscar feina per Internet

A banda del nostre Taulell d'anuncis, són molts els recursos que la xarxa ens ofereix per buscar feina, a les nostres comarques pots buscar a la web del SIAJ (Servei d'Informació Juvenil de Vilafranca del Penedès) o a la Laborateca de l'Oficina Jove de l'Anoia..

També hi ha diversos grups a facebook que permeten compartir ofertes de feina de la zona del Garraf: Ofertes de feina Penedès-Garraf-Anoia.

Les aplicacions mòbils també són una eina ràpida i intuitica de cercar ofertes: Cornerjob , Job TodayInfojobsJobandtalent...

Més enllà de les nostres comarques a la web Jove.cat pots trobar molts enllaços que et poden ser d'utilitat a l'hora de buscar feina.

Canals de recerca de feina

Canals de recerca de feina II

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord