Menú

La 43a edició de la Cursa Popular de Vilanova i la Geltrú se celebrarà el 16 d'abril

Comparteix:
17/03/2023 11:16

La prova, que obre avui les inscripcions, incidirà enguany en la prevenció de les malalties renals

A partir d'avui ja estan obertes les inscripcions per participar en la 43a edició de la Cursa Popular de Vilanova i la Geltrú "Memorial Ricard Arnaez", que se celebrarà el diumenge 16 d'abril.

Les modalitats de participació seran les mateixes dels darrers anys: Mini Cursa de 1.500 metres per als menors de 10 anys i la Cursa Popular i Cursa de marxa nòrdica de 5 quilòmetres.

La sortida i arribada es farà des de la plaça de Soler i Carbonell, a partir de les 10 del matí.

Enguany, la prova incidirà en la prevenció de les malalties renals, en el marc del programa Cuida't impulsat pel Consorci Sanitari Alt Penedès – Garraf. L'objectiu és conscienciar la població sobre la importància de tenir una bona funció renal per reduir el seu impacte sobre la salut.

Les inscripcions es poden fer a les botigues col·laboradores Evasion Running, Intersport Olària i Cota Zero, així com als centres educatius de la ciutat, escoles i instituts, a través de les seves AMPES i AFAS. El preu de la inscripció és de 3 € per persona. Els diners recaptats a la Cursa Popular es destinaran a l'acció o projecte solidari, social o educatiu que decideixi cada centre participant

Cursa Popular de VNG, 2022

Cursa Popular de VNG, 2022

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Joves
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració