Menú

L'Ajuntament de VNG celebrarà dilluns el primer Ple municipal telemàticament

Comparteix:
02/04/2020 8:49

Aquesta setmana ja s'han celebrat a distància la Junta de Govern Local, les Comissions Informatives i la Junta de portaveus prèvies al Ple

Dilluns que ve, 6 d'abril, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú celebrarà el Ple ordinari, i ho farà de manera telemàtica. Amb l'objectiu de no aturar l'activitat dels òrgans de govern, l'Ajuntament de VNG ha començat a celebrar les sessions dels òrgans col·legiats per videoconferència i per altres suports digitals. Així, aquest dilluns es van celebrar les comissions informatives per tractar els temes de l'ordre del dia del Ple. Dimarts es va celebrar la sessió setmanal de la Junta de Govern Local, i la Junta de Portaveus per tractar l'ordre del dia del Ple.

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau, ha signat aquesta setmana un decret d'Alcaldia en el qual s'estableix la possibilitat que, donada la situació de pandèmia declarada per l'OMS i mentre duri l'estat d'alarma, les sessions dels òrgans de govern i d'administració de les entitats autònomes municipals puguin celebrar-se per videoconferència o per qualsevol altre suport digital. Per tal de garantir la identitat dels regidors participants, així com la interactivitat i la intercomunicació entre ells en temps real, el departament TIC de l'Ajuntament ha fet un important esforç en molt poc temps per facilitar les eines que han fet possible el funcionament telemàtic de l'Ajuntament. La celebració d'aquestes reunions a distància es considera viable en la situació excepcional provocada per la crisi del coronavirus COVID19, amb la finalitat de preservar la minimització del risc en la salut de les persones.

Ordre del dia del Ple
El Ple ordinari d'aquest proper dilluns ratificarà l'acord de la Junta de Govern Local del contracte d'arrendament de la nau industrial que des de la Regidoria de Joventut s'habilitarà com a espai provisional per a l'activitat de la gent jove fins a la construcció de l'espai definitiu.
També es tractarà la pròrroga del contracte del servei de manteniment i neteja dels parcs i jardins del municipi, i es donarà compte d'onze decrets d'Alcaldia, promoguts per l'adopció de mesures excepcionals arran de l'estat d'alarma pel coronavirus COVID-19. 
Podeu consultar aquí l'ordre del dia del Ple

La sessió telemàtica de dilluns dia 6 a les 18 h es podrà seguir en directe com sempre per Canal Blau Televisió, i també se'n farà l'habitual retransmissió a les xarxes socials de l'Ajuntament.

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Joves
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració