Menú

Taller d'orientació laboral per a joves

Comparteix:
06/06/2019 14:12

Les regidories de Serveis Socials i Joventut s'uneixen per oferir unes sessions que volen donar eines per trobar feina

Aquesta setmana ha començat a l'Oficina Jove el nou taller d'orientació laboral adreçat a joves, sota el títol "Per què no em truquen si he enviat 1.000 cv?".

Es tracta d'un projecte compartit en el marc de col·laboració entre l'Oficina Jove i el Servei d'Orientació laboral de Serveis Socials, que està adreçat a tot el jovent de Vilanova.

L'objectiu d'aquesta activitat és dotar d'eines les persones més joves per tal que puguin enfrontar-se a la recerca de feina i a la inserció al món laboral. Es tracta de potenciar les competències bàsiques necessàries relacionades amb el món laboral, a través de diferents dinàmiques on els i les joves esdevenen els protagonistes del seu procés.

El taller consisteix en 4 sessions, una per setmana, que es faran durant aquest mes de juny, i encara queden places disponibles. Per accedir-hi cal posar-se en contacte amb els serveis laborals de l'Oficina Jove, o amb el servei sociolaboral de Serveis Socials. Les sessions estan relacionades entre si, però a cada jornada es treballen aspectes diferents.

La conducció del taller és compartida entre dues educadores socials, de cadascuna de les dues Regidories, que són les que detecten la necessitat d'oferir especial atenció a aquest col·lectiu en l'àmbit sociolaboral.

Les sessions es fan a l`Oficina Jove

Les sessions es fan a l`Oficina Jove

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Joves
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració