Menú

Estem preparant la Guia d'Estiu Jove Garraf 2019

Comparteix:
30/04/2019 10:24

Si organitzes activitats per a joves de 14 a 30 anys a la comarca del Garraf, fes-nos arribar la informació!

Un any més, des de l'Oficina Jove Garraf i els serveis de joventut de la comarca del Garraf estem preparant la Guia d'Estiu Jove del Garraf, un recull d'activitats d'interès per a joves de la comarca.

En general, hi tenen cabuda les activitats que es duen a terme entre els mesos de juny i setembre de 2019, ambdós inclosos, dirigides principalment a joves majors de 14 i menors de 30 anys, que tenen lloc a la comarca del Garraf o han estat organitzades per entitats de la comarca.

Les activitats d'educació en el lleure o esportives hauran de seguir la normativa d'activitats per a menors de 18 anys. Podeu consultar el Decret 267/2016 aquí!

En aquest enllaç podreu veure la Guia del 2018 per veure de què es tracta.

Participar a la Guia d'Estiu no té cap cost, la intenció és la de tenir una eina informativa per les persones joves, de cara a triar activitats a fer durant l'estiu. Normativa de les activitats que hi tenen cabuda.

Les fitxes amb la informació, una per centre, s'han de retornar abans del 20 de maig per poder editar el contingut de la guia. Les podeu retornar al mail garraf@oficinajove.cat.

Esperem que la guia pugui estar enllestida l'1 de juny. Es publicarà a les pàgines web i a les xarxes socials dels serveis de joventut de la comarca del Garraf, en format PDF. També se'n faran còpies en paper disponibles a l'Oficina Jove Garraf i altres espais municipals.

Per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres.

Portada Guia Estiu 2019

Portada Guia Estiu 2019

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Joves
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració