Menú

Màsters i doctorats a l'estranger

Si t'has plantejat estudiar el teu màster o doctorat a l'estranger, abans hauràs d'informar-te sobre si pots beneficiar-te d'una beca que t'ajudi amb les despeses i quan és el període per inscriure't al màster. Caldrà, a més, que tinguis tota la documentació que et requeriran preparada per poder-la presentar.

ERASMUS MUNDUS JOINT MASTER DEGREES

Aquest és un programa que ofereix unes beques per a realitzar màsters i doctorats que s'imparteixen conjuntament entre dues o més universitats europees, on ja es preveu la mobilitat de l'alumnat. La durada pot ser de fins a dos anys, i en finalitzar el màster s'obté un títol conjunt de les dues o més institucions d'ensenyament superior que hi participen en el màster.

La beca cobreix la matrícula, transport i diners per a la manutenció.

 

Webs d'interès sobre màsters a l'estranger:

Masters Portal

Pel que fa als doctorats, al ser el màxim grau d'estudi d'investigació, les mateixes universitats solen oferir els seus programes a estudiants de màster i també poden tenir circuits interns per oferir programes de Doctorat i/o convenis a l'estranger. 

Portal on apareixen programes de Doctorat per tot el món amb informació específica i beques i finançament corresponent.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord