Menú

Homologació de títols

Homologar els títols acadèmics serveix per reconèixer la titulació que has obtingut al teu país d'origen i que tingui validesa oficial a un altre país, ja sigui perquè tens intenció de continuar estudiant, accedir a una beca o introduïr-te en el mercat laboral.

Es poden homologar els estudis de secundària (ESO) i també els postobligatoris: Batxillerat, Formació Professional i Estudis Superiors.

Hi ha diferents organismes que s'ocupen d'informar sobre els tràmits per poder obtenir aquest reconeixement oficial.

Departament d'Educació Generalitat de Catalunya: per homologacions de l'ESO, Batxillerat i FP.

SARU: és el Servei d'Acompanyament al Reconeixement Universitari, que informa i orienta als estudiants estrangers en el seu procés de reconeixement de les seves titulacions estrangeres, per tal que puguin tenir validesa a l'Estat espanyol. També assessora les persones que volen emigrar a l'estranger sobre els tràmits que calen per acreditar o legalitzar titulacions emeses al nostre país. Aquest servei el poden demanar tant les persones residents a Catalunya amb formació acadèmica universitària d'una universitat estrangera, com les persones residents a Catalunya amb titulació universitària que volen estudiar o treballar a l'estranger.

ENIC-NARIC: és el centre europeu d'informació sobre el reconeixement acadèmic de titulacions universitàries.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord