Menú

Ensenyaments complementaris

Has pensat, a fer de les teves habilitats o els teus interessos alguna cosa més que un simple entreteniment? No t'agradaria dedicar el temps lliure a aprofundir, formar-te i especialitzar-te en alguna de les teves afeccions? Moltes entitats, públiques i privades, lucratives i sense ànim de lucre, organitzen cursos, cursets i tallers de tots els àmbits: fotografia, vídeo, excursionisme, esports, decoració, bricolatge, aeromodelisme, còmics, internet, informàtica, música, cuina, jardineria, tast de vins, teatre, ioga, literatura, dansa.... Segur que hi ha un curs adequat per a tu.

Consulta els directoris del final de la pàgina!

Formació en el lleure

L'Educació en el lleure, com a part de l'educació no formal, és tota aquella intervenció educativa en situació de temps lliure i fora de l'ensenyament reglat i de l'àmbit familiar.

La seva funció educativa és la transmissió de valors, tot contribuint a l'educació integral dels infants i els joves, utilitzant els recursos que ofereixen les activitats pròpies del temps d'esbarjo.

Si col·labores amb una entitat d'educació no fomal o d'educació en el lleure ja saps que és molt important tenir el diploma de monitor/a  o, si és el cas, el de director/a. Això et permetrà tenir uns recursos i una formació que farà que la teva feina sigui molt més rigorosa i eficaç.

Més sobre formació en el lleure.

Permís de conduir

La Formació vial és necessària per obtenir el diversos permisos de conduir, per tal de poder portar el volant d'una moto o d'un cotxe. Aquests permisos poden ser necessaris i valuosos a l'hora de cerca feina.

Més informació per treure's el carnet de conduir.

 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord