Menú

Emprenedoria

L'autoocupació és una opció que prenen moltes persones com a solució a la seva situació personal d'atur o de millora de les seves condicions de treball. La creació de la pròpia empresa requereix un plantejament seriós per veure la viabilitat del negoci i, a partir d'aquí, donar forma jurídica a la empresa i fer tots els tràmits per aconseguir-ho. 

A l'Oficina Jove Garraf trobaràs el Servei d'Emprenedoria que t'ajudarà a tirar endavant el teu projecte de negoci. És un servei prestat per la Fundació per la Promoció de l'Autoocupació de Catalunya, de manera presencial, que té la finalitat de fomentar l'esperit emprenedor i promoure l'autoocupació, entre els joves de 16 a 35 anys. Així, per tal de donar suport als joves emprenedors que es plantegen la creació de la seva pròpia empresa se'ls hi oferirà: 

  • Informació sobre formes jurídiques, tràmits i obligacions legals, ajuts i subvencions i línies de finançament. 
  • Orientació i assessorament personalitzat per a l'elaboració del pla d'empresa i per a l'avaluació de la viabilitat del projecte. 
  • Acompanyament en el procés de recerca de recursos i d'inici de l'activitat fins a la consolidació del negoci. 
  • Finançament, mitjançant una línia de microcrèdits, per a la posada en marxa del negoci. 

També està pensada per donar suport als joves emprenedors que tenen dubtes sobre el seu projecte d'autoocupació. Aquest servei és gratuït i funciona amb cita prèvia, per tant cal demanar cita a l'Oficina Jove Garraf, trucant al 93 983 77 77 o per correu electrònic a garraf@oficinajove.cat  


Per donar un cop de mà en tot aquest procés existeix el programa Catalunya Emprèn, del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. El servei s'ofereix a través d'una xarxa d'entitats locals distribuïdes per Catalunya. El seu personal tècnic t'assessorarà en tot el procés de desenvolupament de la teva idea, et donarà suport per fer el pla d'empresa i t'informarà sobre els ajuts, subvencions i altres avantatges que pots demanar. Al Garraf tenim els Servei d'iniciatives econòmiques.

Més informació sobre autoocupació.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord