Menú

Emprenedoria

L'autoocupació és una opció que prenen moltes persones com a solució a la seva situació personal d'atur o de millora de les seves condicions de treball. La creació de la pròpia empresa requereix un plantejament seriós per veure la viabilitat del negoci i, a partir d'aquí, donar forma jurídica a la empresa i fer tots els tràmits per aconseguir-ho. 

Per donar un cop de mà en tot aquest procés existeix la Xarxa Catalunya Emprèn. El servei s'ofereix a través d'una xarxa d'entitats locals distribuïdes per Catalunya. El seu personal tècnic t'assessorarà en tot el procés de desenvolupament de la teva idea, et donarà suport per fer el pla d'empresa i t'informarà sobre els ajuts, subvencions i altres avantatges que pots demanar. Al Garraf tenim el Servei d'iniciatives econòmiques de la Mancomunitat Penedès Garraf.

La Xarxa d'Ateneus Cooperatius té per objectiu donar a conèixer i impulsar l'economia social, el tercer sector i les cooperatives, un model d'economia transformadora que dóna resposta a la necessitat del territori, genera riquesa i ocupació estable i de qualitat. Coopsetània és l'Ateneu Cooperatiu de l'Alt Penedès i Garraf, que et podrà ajudar si vols iniciar un projecte individual o col·lectiu d'economia social.

Més informació sobre autoocupació.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord