Menú

Carnets amb avantatges

Carnet Jove
Amb aquest carnet, per a joves entre 12 i 30 anys, es poden obtenir descomptes i avantatges en transport, botigues, espectacles, formació... i no només a Catalunya, també arreu de l'Estat espanyol i als més de 40 països europeus adherits al programa European Youth Card. A més els titulars d'aquest carnet disposen d'una assegurança de viatges gratuïta.

Per fer-lo cal portar el DNI original, 8,65 euros i adreçar-se a qualsevol oficina de "CaixaBank". Les persones majors de 18 anys el poden demanar en línia.

Carnet Internacional d'estudiant (ISIC)
L'ISIC és un Carnet adreçat a estudiants, majors de 12 anys, que estiguin fent qualsevol dels ensenyaments del sistema educatiu (ESO, batxillerat, cicles formatius, universitat...) o que estiguin matriculats en qualsevol curs (idiomes, música...). Et permet obtenir descomptes en museus, teatres, en comprar bitllets d'avió, autobús..., però cal tenir en compte que els avantatges i descomptes poden tenir limitació d'edat. És vàlid per l'any en curs.

Per obtenir-lo cal portar el DNI, 1 fotografia, la matrícula o carnet on s'especifiqui què s'està estudiant (no serveix el carnet VISA) i té un preu de 9 euros. Pots fer-te'l a l'Oficina Jove Garraf.

International Youth Travel Card (YITC)
Carnet per a joves de 12 a 25 anys. Permet obtenir descomptes en museus, teatres i en transports públics.

Per obtenir-lo cal portar el DNI original, 1 fotografia i té un preu de 9 euros. Pots fer-te'l a l'Oficina Jove Garraf.


Carnet per a professorat (ITIC)
Carnet per a professors en actiu. Permet obtenir descomptes en museus i eventualment en transports.

Per obtenir-lo cal portar el DNI original, 1 fotografia, el certificat original del centre d'ensenyament on es treballa i té un preu de 9 euros. Pots fer-te'l a l'Oficina Jove Garraf.

Carnet d'alberguista
Et permet l'allotjament més econòmic a la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya i d'arreu del món de la Xarxa International Hostelling. A Catalunya, si no el tens, pagues 2 euros més per persona i nit. 

Existeixen diferents modalitats:
- Juvenil. Per a joves entre 14 i 29 anys. Cal portar el DNI original, autorització paterna els menors d'edat, i té un preu de 5 euros.
- Adult. A partir dels 30 anys. Cal portar el DNI original i té un preu de 10 euros.
- De grup. Per a entitats i associacions juvenils, esportives o socioculturals. Cal portar un document amb segell de l'entitat o associació i té un preu de 16 euros.
- Familiar. Per a famílies amb fills menors de 14 anys. Cal portar el DNI d'un dels pares, el llibre de família o equivalent i té un preu de 18 euros. En el cas de família nombrosa o família monoparental el carnet és gratuït i només és necessari tenir-lo per allotjar-se en albergs de fora de Catalunya. 

Per treure's qualsevol d'aquests Carnets pots venir a l'Oficina Jove Garraf o al mateix alberg. La seva durada és d'un any a partir de la data d'expedició.

El Carnet ISIC

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord