Menú

Camps de treball

Els camps de treball són estades per a joves organitzades per entitats i associacions juvenils. Combinen el lleure amb el servei a la comunitat, ja sigui ajudant persones, protegint el medi ambient, recuperant el patrimoni o altres tasques en benefici de la comunitat que acull el camp. A canvi s'ofereix un programa d'activitats de lleure, l'allotjament i la manutenció dels joves participants.

 

Els camps de treball poden ser a Catalunya, resta de l'estat o camps internacionals. L'edat per participar-hi varia en funció del camp de treball, a partir de 16 anys i fins als 35 es pot trobar un camp de treball disponible, tot i que n'hi ha sense límit d'edat.

 

Per participar-hi cal fer les inscripcions durant el termini marcat,  pagar una quota i assumir el cost del viatge fins al destí. En el cas dels Camps de treball internacionals es demana un coneixement mínim de l'idioma vehicular del camp, per poder-se comunicar amb la resta de joves del camp, habitualment és l'anglès.

 

Més informació:

Camps de treball a Catalunya i Espanya.

Camps de treball Internacionals.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord