Menú

Batxillerat

El batxillerat comprèn dos cursos acadèmics i el seu objectiu és aconseguir una formació general i una preparació de l'alumnat per accedir a estudis superiors.

Es pot escollir entre tres modalitats de batxillerat: 
Arts
Ciències i tecnologia
Humanitats i ciències socials

El currículum de batxillerat consta d'una part comuna (les matèries comunes) i una part diversificada (la matèria comuna d'opció, les matèries de modalitat, les matèries específiques i el treball de recerca). A més, els alumnes tenen assignada una hora setmanal de tutoria.

En cada curs, de les trenta hores lectives setmanals, catorze es dediquen a les matèries comunes i la tutoria, i les setze restants, a la part diversificada.

El batxillerat es pot estudiar en la modalitat de nocturn, per aquelles persones que estan treballant i no poden cursar-lo en la modalitat habitual. A Vilanova i la Geltrú, es pot cursar a l'INS Manuel de Cabanyes. Aquest mateix Institut ofereix la possibilitat d'estudiar el Batxillerat francès.

L'Institut Obert de Catalunya permet estudiar el batxillerat a distància de manera telemàtica, a majors de 18 anys.

Per aquest any 2022-2023 hi haurà la prova pilot d'una nova modalitat de Batxillerat, el Batxillerat General.

A més, es modificarà el currículum del batxillerat progressivament per arribar a aquest nou model.

Webs d'interès

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord